vakantiemenu

- All Inclusive
- Jongeren Reizen
- Lastminutes
- Zon en Strand vak.
- Natuur en Cultuur
- Sfeer Vakantie
- Golf Reizen
- Familie Vakantie

 

accommodaties

- Hotels
- Vakantiehuizen
- Vakantie Villa's

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets
- Veerdienst

 

Gran Canaria
Gran Canaria is één van de Spaanse Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan. Gran Canaria heeft een totale oppervlakte van 1560 km² en is gelegen op een ruime 200 kilometer ten noorden van noordwest Afrika. Het eiland telt ongeveer 1.250.000 inwoners waarvan de meeste mensen woonachtig zijn in Las Palmas.

De belangrijkste Canarische Eilanden: El Hierro, Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife, La Gomera, La Palma en Lanzarote.

Gran Canaria is het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden en is vooral bekend als vakantiebestemming. Gran Canaria is vooral populair bij toeristen vanwege de vele zonuren en mooie lange zandstranden.

Naast de mooie zandstranden heeft Gran Canaria ook een bezienswaardig binnenland en vele leuke badplaatsen.

Op Gran Canaria is het één uur vroeger dan in Nederland.

neckermann Neckermann Reizen
Reisorganisatie Neckermann Reizen is expert in vakanties en vliegreizen. Alle mooie vakanties zijn via de website van Neckemann te vinden en gemakkelijk te boeken. Neckermann Reizen heeft verschillende reizen naar Gran Canaria waaronder goede all-inclusive aanbiedingen.
boek-vakantie Boek Vakantie Gran Canaria
De Boek Vakantie Gran Canaria pagina geeft bezoekers een goed beeld van de verschillende vakantieaanbieders naar Gran Canaria. Deze vakantie en reis aanbieders zijn overzichtelijk weergegeven zodat u gemakkelijk de beste aanbieder of de goedkoopste vakantie vinden kan.
kras KRAS
De reis aanbieder Kras heeft vakanties en reizen naar vele bestemmingen over de hele wereld. Ze staan bekend als een van de grootste vakantie aanbieders in Nederland, waardoor Kras ondermeer een goed aanbod aan reizen en vakanties op Gran Canaria heeft.
sunweb Sunweb
Sunweb is een goedkope aanbieder van vliegvakanties in en rondom Europa. Zo heeft Sunweb een aantal zeer goede en voordelige vakanties naar het Canarische Eiland Gran Canaria. De Gran Canaria reizen van Sunweb zijn terug te vinden middels hun website.
bex.nl Bex.nl
Bex.nl is een onderdeel van de grotere reisorganisatie OAD en kan dus worden omschreven als een ervaren en betrouwbare reisorganisatie. Bex richt zich voornamelijk op het aanbieden van goedkope reizen en heeft meerdere goedkope vakanties naar het Canarische Eiland Gran Canaria.
peterlanghout Peter Langhout
De goedkope en ambitieuze vakantie aanbieder Peter Langhout Reizen, is specialist in het aanbieden van goedkope vakanties voor een brede doelgroep. Doordat er groot wordt ingekocht en doordat de consument rechtstreeks boekt, zijn de prijzen uiterst scherp. De keuze is onbeperkt en het aantal reizen groeit jaarlijks.

 

Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013